Egyéb kategória

Tértisztítás a XI. kerületben

Közvetlenül a Teliholdat követő napot választottam egy tértisztítás időpontjához (2021.01.29). Ezt a feladatot egyébként is csak Fogyóhold időszakában szoktam vállalni, tapasztalataim szerint jóval hatásosabb, eredményesebb és tartósabb, mint Növőhold idején. A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

A cikk további részében entitásokról is szó esik, így, ha valaki nem szeretne “szellemes” történetet olvasni, bátran lépjen ki vagy kattintson egy másik történetre. Köszönöm!

Kép a helyszínről

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, alvó vagy pihenőhely, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Só, mécses, füstölő kombó – helyszíni kép

Edit azzal keresett meg, hogy lakást vásárolt a panelrengetegben, felújítatta, minden szép, de szeretne egy tértisztítást. Halkan, kissé félve hozzátette, hogy “Mintha lenne itt valaki...”

Mosolyogtam, hisz ez teljesen normális. A kérdés inkább az, hogy az entitás jó vagy kevésbé jó szándékkal van jelen. Edit elmesélte, hogy biztosan nem bántja őt, de hangok, reccsenések, sőt, arrébb pakolt tárgyak is vannak… Amikor érezte, hogy nem nézem bolondnak, még egy információt megosztott. A hölgy, akitől a lakást vásárolta, a lakás örököse, az édesanyja itt halt meg. Az idős nénit Áginak hívták.

Ennek a XI. kerületi lakásnak a tértisztításához ezen eszközöket használtam: iránytű, kristályok, füstölők, só, mécsesek, inga és ingatábla, hangtál, lengyel pálcák.

Kristályok, pálcák

Körbefüstöltem a lakást, elhelyeztük a tálkákat, hangtálaztam. Bemértem az ágyakat, a szülők hálószobájában javasoltam, hogy fordítsák el 90 fokkal a fekvőhelyet, úgy békésebb és pihentetőbb lesz az alvás.

A gyakorlati folyamat után leültem az ebédlőasztalhoz, és az ingatáblám segítségével tesztkérdéseket tettem fel, hogy megtudjam, van ott valaki? Hogy hívják? Miért maradt? Stb. Egyértelműen be tudtuk azonosítani a kapott válaszokból, hogy tényleg Ági néni van velünk, a szándéka békés. Végül szépen és kedvesen megkértem, hogy menjen el. Két héttel később Edit jelezte, hogy végtelen nyugalom és béke van a lakásban, a hangok és jelek teljesen megszüntek.

Ingatábla, Tarot kártya

Nos, a tértisztítás nem csupán a füstölők lóbálásából áll(hat), hanem ilyen segítség is rendelkezésre áll.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Az én eszközeim:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .