Egyéb kategória

Tértisztítás mellett fontos az emberi test és aura tisztítása is!

Tisztító, oldó, elengedést segítő szeánsz (garanciával)

Sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött összeállítottam egy új programot. Rengeteg megkeresést kapok azzal összefüggésben, hogy miképp lehet nyűgtől, macerától, folyamatos lelki fájdalomtól, tartós gyásztól, stb. megszabadulni.

Ki vagyok én? > Szatmári Nóra

  • Alacsony energiaszint, fáradtság, nyugtalanság, félelem jó ideje?
  • Rossz alvás, éjszakai forgolódás, vizelési inger, hideglelés?
  • Szorító, fullasztó érzés? Orvosi vizsgálatokkal viszont nem magyarázható?
  • Éjszakai rémálmok, rendszeres felébredés, felriadás, ijedtség?
  • Ingadozó kedélyállapot, fent és lent, gyakorta ok nélkül?
  • Fura viselkedés, kellemetlen reakciók, felcsattanások, felesleges viták?
  • Elszeparálódás rokonoktól, barátoktól, már-már antiszociális viselkedésmód?
  • Fizikai fájdalmak, hajhullás, bőrelváltozások – látszólag – ok nélkül?
  • Legvégül, de nem utolsó sorban: elengednél valakit? Szerelmet, halottadat, valakit, aki kedves, fontos volt számodra?

Semmi sincs ok nélkül! Amennyiben folyamatosan, hosszabb ideje tapasztalod ezeket a tüneteket, és már tele a hócipőd, akkor ideje ezen módosítani! Számos csoportos foglalkozás tartottam (és fogok tartani), ám látom, hogy roppant nagy igény van arra, hogy a bánatot, fájdalmat, kedves halottat ne másokkal, hanem egyedül engedj el.

Kérj időpontot! > +36 70 311 6125

Ez a program olyan energiákat indít el benned, amikkel új lendületet kapsz! El fogod hinni, hogy gyorsan ki fog sütni a fejed felett a nap! Az elengedés képessége neked is megadatik, ehhez nyújtok segítő jobbot.

Ez a program komplex megoldást nyújt, ráadásul pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Kiknek ajánlom? Mindenkinek, aki kiutat keres a problémák közül! Akik nem akarnak tovább fulladozni, szenvedni és mártírként élni. Módosíts! Tedd meg az első lépést, én végigkísérlek ezen az úton! Megvan a hatásos módszerem.

Ismerd meg a Két Ösvény Klubot itt!

Alapvetően teljesen mindegy, hogy rontás, átok, kötés, negatív energia van rajtad és gyötör nap, mint nap – ezek természetüknél fogva azonos forrásból erednek, így azonos módon lehet őket kezelni, megsemmisíteni, valamint jó hatásokat beinvitálni az életünkbe.

VEDD KOMOLYAN A JELEKET!

Húzhatod az időt egy darabig, ám végül be fogod látni, hogy segítség kell. Otthon meg tudod egyedül csinálni? Könnyen lehet, hogy igen! Ám, ha külső támogatásra vágysz, itt vagyok: Ha nem kezeled időben ezt a helyzetet, lassan, de biztosan egyszerűen felemészt, rosszabb esetben felzabál, ellehetetlenít, tönkretesz anyagilag, erkölcsileg, és olyan dolgokat fogsz csinálni, amiket amúgy sosem tennél. S hidd el, ezek nem felemelő, sem nem örömteli történések, hanem kifordulsz önmagadból, s egy idő után már senki sem lesz kíváncsi rád. Minél tovább húzod a időt, annál nehezebb belőle kimászni…

Mivel mindenkinek más a tempója, felfogó és befogadó képessége, s ami valakinek pikk-pakk megy, a másiknak csak lassan döcög előre, lehetetlenség megjósolni, neked hány alkalomra van szükséged. Tapasztalataim szerint sokaknál elég akár már egy találkozás és kezelés (!), másoknál ez kettő-három is lehet. Mindent kielemzünk, átbeszélünk, megoldást keresünk.

Tematika:

Találkozó: egyeztetett időpontban
Helyszín: Két ösvény klub (Budapest, Kálvin tér)
Külön kérésre, konkrét indokkal házhoz is megyek! Budapesten és környékén, nyáron Debrecen, Hajdúszoboszló környékén is.
Ismerkedés, kérdések, válaszok: elmondod, mit érzel és tapasztalsz mostanság, miért jöttél, mitől / kitől szeretnél megszabadulni.
Energetikai felmérés ingával, pálcákkal
Az eredmények átbeszélése, megvitatása.
Szertartás elvégzése: 45 perces kristályharmonizációs program + elengedés meditáció + reiki kezelés + auratisztítás
Energetikai felmérés a kezelés után ingával, pálcákkal
Ajándék csakrameditációt kapsz, amit otthon rendszeresen használsz, így a távozó negatív energiák képtelenek lesznek visszakapaszkodni rád. (ez kötelező feladat, nem választható, nem opciós!)
Szertartás után a fennmaradt kérdések megválaszolása.
Program hossza: 120 perc
Kérj időpontot! > +36 70 311 6125

PROGRAM ÁRA:

Első alkalom (120 perc): 25.000 Ft
Második alkalom (120 perc): 22.000 Ft
Harmadik alkalom (90 perc): 16.000 Ft
Negyedik alkalom (60 perc): 13.000 Ft
Házhoz megyek opció: alapár + 5.000 Ft kiszállási költség
Házhoz megyek opció esetén a tiszteletdíj előre utalandó.

Amennyiben négy alkalommal is eljössz hozzám, a negyedik kezelés után választhatsz a Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karláncok között, egyet ajándékba adok.

Fontos: Mivel mindenkinek más a tempója, felfogó és befogadó képessége, s ami valakinek pikk-pakk megy, a másiknak csak lassan döcög előre, lehetetlenség megjósolni, neked hány alkalomra van szükséged. Tapasztalataim szerint sokaknál elég akár már egy találkozás és kezelés (!), másoknál ez kettő-három is lehet. Négy alkalomra még sosem volt szükség. Mindent kielemzünk, átbeszélünk, megoldást keresünk.

Amennyiben az első alkalom után azt érzed, hogy semmi nem lett jobb, nem módosult, nem lettél felszabadultabb, örömtelibb, energikusabb, akkor a kezelés ingyenes volt. Elköszönünk egymástól és nincs harag. Tényleg 🙂

Kérj időpontot! > +36 70 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .