Egyéb kategória

Tértisztítás Erzsébetvárosban

Közvetlenül a Skorpió Teliholdat követő napot választottam egy tértisztítás időpontjaként (2019.05.19). A tértisztítást elsősorban Fogyóhold időszakában szoktam vállalni, tapasztalataim szerint jóval hatásosabb, eredményesebb és tartósabb, mint Növőhold idején. A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

Energetikai tértisztítás

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Egy Budapest belvárosi kis lakás tértisztításának folyamatában ezen eszközöket használtam: kristályok, füstölők, só, mécsesek, iránytű, inga és ingatábla. A lakás tértisztításának kettő oka volt: kiköltözött az albérlő, s átmenetileg beköltözött a tulajdonos.

Így zajlott:

  • Megismerkedtem a lakással, mindkét szobát, konyhát, mellékhelyiségeket végigjártam.
  • Helyet kerestem a kristályaimnak (általában központi területen, elhelyezem mindet, s ők máris dolgozni kezdenek). Az amerikai konyhás nappali remek térnek bizonyult ehhez.
  • Javaslatokat tettem az érkező szülő és kisgyermek alvóhelyére.
  • Saját ingatáblám használatával további kérdésekre kerestem választ (nem publikus, ez már a tulajdonos intim szférája)
  • Elkészítettük a só-mécses-füstölő kombinációjú tálkákat, melyekből minden szobába, mellékhelyiségekbe és a közös terekbe is jutott.
  • Körbefüstöltem a lakást.
  • Javasoltam sámán dobos zene alkalmazását, – tapasztalataim szerint ezt egyáltalán nem viselik jól a negatív entitások.
  • A tulajdonos egy nappalkésőbb összeszedi a tértisztítás megmaradt “végtermékeit”, így a lakás remek energiákkal fog rendelkezni.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Néhány kép a helyszínről:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .