Egyéb kategória

Tértisztítás egy családi házban, Csömörön

Közvetlenül az Újholdat megelőző estét választottam egy tértisztítás időpontjaként (2019.05.04). Ezt a feladatot egyébként is csak Fogyóhold időszakában szoktam vállalni, tapasztalataim szerint jóval hatásosabb, eredményesebb és tartósabb, mint Növőhold idején. A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

Energetikai tértisztítás

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Egy csömöri ház tértisztításának folyamatában ezen eszközöket használtam: kristályok, füstölők, só, mécsesek, iránytű, inga és ingatábla.

Így zajlott:

  • Megismerkedtem a házzal, kerttel, minden szobát, mindkét szintet körbejártam.
  • Helyet kerestem a kristályaimnak (általában központi területen, elhelyezem mindet, s ők máris dolgozni kezdenek). A nappali remek térnek bizonyult ehhez.
  • Javaslatokat tettem az épületen belüli szobák esetében, pl. színek, formák, tárgyak létére, áthelyezésére, módosítására. Kevés iránymutatásra volt szükség, mert mindent egybevetve nagyon “egyben” volt az ingatlan és a berendezése.
  • Saját ingatáblám használatával további kérdésekre kerestem választ (nem publikus, ez már a ház lakóinak intim szférája)
  • Elkészítettük a só-mécses-füstölő kombinációjú tálkákat, melyekből minden szobába, mellékhelyiségekbe és a közös terekbe is jutott.
  • Körbefüstöltem a házat.
  • Javasoltam sámán dobos zene alkalmazását, – tapasztalataim szerint ezt egyáltalán nem viselik jól a negatív entitások.
  • A bentlakók legalább néhány órára hagyják el az épületet, hogy a folyamatok békében lezajlódhassanak.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Néhány kép a helyszínről:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .