Egyéb kategória

A nyűgös, fáradt, frusztrált, panaszkodóknak üzenem:

A nyűgös, fáradt, frusztrált, panaszkodóknak üzenem annak tudatában, hogy most tényleg sokak küzdenek problémákkal, nyűgökkel, többen, mint a 2020-as esztendőt megelőzően bármikor.

* nem panaszkodni kell
* nem nyűglődni kell
* nem egyhelyben toporogni kell

…meg kell mozdulni. Muszáj. Különben nincs módosulás, nincs változás, csak a lassú és elkerülhetetlen mélybe süppedés. Minél mélyebben vagy, annál nehezebben jössz ki a gödörből. Nem kell hinni nekem, de attól még igazam van.

Rengetegen keresnek meg amiatt, hogy állandóan fáradtak, türelmetlenek, morcosak, vagy már semmihez sincs erejük, csak vonszolják magukat nap napot követve. Sokan hiszik, hogy majd 3 percben telefonon vagy egy messenger üzenetben lerendezem a problémájukat. Suhintok a varázspálcámmal és huss, a rossz dolgok tovaszállnak.

Természetesen lehet a rosszullétnek, rossz közérzetnek, fáradtságnak az oka fizikai betegség, meg a pandémiával együttjáró, leterhelő körülmények és még sok egyéb.

De a tapasztalataim alapján bizton állítom, hogy sokszor nagyon kevés tett és cselekedet elég a megkönnyebbüléshez.

Épp ezért szervezem meg ismét a TÉRTÍSZTÍTÁS workshopot. Lehet csatlakozni azért, hogy mostantól akár minden hónapban tervezetten, okosan és már hozzáértéssel takarítsd ki otthonodból az oda nem illő energiákat, entitásokat, megragadt, kellemetlen érzéseket.

HELYFOGLALÁS ITT!

Így leszünk 2021. március 28-án délután az online térben:

Amikor én megyek teret tisztítani mások otthonába, irodájába, műhelyébe, mindig pozitív visszajelzések érkeznek – akár már pár napon belül is! Miért? Mert a pangó energiákat meg lehet mozdítani, nem kell azokkal együttélni.

Jöhetnek a kifogások, lehet találni mindenféle indokot arra, miért élj továbbra is negatív energiák ölelésében, vagy lehet csatlakozni a workshophoz.

Itt

* felkészítelek a feladatokra
* megmutatom az eszközöket, amikot használok
* irányt mutatok, mikor igazán hatásos a tisztítás, mikor kevésbé
* és még sok tipp és trükk elhangzik.

Íme az eszközök:

Nem nekem fontos, hogy ott legyél velem és meghallgass engem, hanem neked fontos, hogy jobban legyél! Teljesen megértem és elfogadom, hogy sajnálod magadra elkölteni a workshop 7990.- Ft-os díját. Ez hatalmas összeg akkor, amikor nem vagy jól, és egyébként is tele a hócipőd mindennel és mindenkivel. Igazad lehet abban, hogy inkább tovább sínylődsz a kellemetlen energiák szorításban, minthogy tegyél ezek ellen valamit.

A te döntésed. Én csak a lehetőséget kínálom fel neked, nem kell azzal élned.

Vélemények a legutóbbi tértisztítás workshopot követően:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .