Egyéb kategória

Új fodrászat, megtervezett lépésekkel!

A. Nagy Kata – akivel egyébként régóta ismerjük egymást -, megkeresett a közelmúltban, ugyanis végleg eldöntötte, saját fodrászatot nyit. Bátor lesz, merész, és a tettek mezejére lép.

A csöppnyi üzlet helyét megtalálta, aztán nekiláttunk a paraméterek elemzésének: Kata névenergetikája, a bolt címének energetikája, fodrászat neve, bolt tértisztítása nyitás előtt.

A bejárat déli oldalra esik, így azon túl, hogy világos, erősíti automatikusan a hír és hírnév területét. Tehát Kata ebben a boltban vállalkozói léte legjobb időszakát fogja megélni – karrier, hírnév és anyagi téren egyaránt.

Katának számos elképzelése volt a fodrászat nevével kapcsolatban. Majdnem egy tucat nevet elemeztünk, elmagyaráztam neki, hogy az általa preferált név milyen energetikai hiányosságokkal bír, s mit javaslok.

Az eredeti választás: Hajvarázslat (esetleg stúdió kiegészítéssel)
Az én javaslatom: Nagy Hajvarázslat Stúdió

A két névmátrix közti különbség ez:

A Hajvarázslat névmátrixából hiányzik a jó és kifinomult kommunikáció, a szellemiség, és a stabil anyagi alapok. Kata nevéből táplálkozva javasoltam, hogy használjuk a nagy szócskát, ebben megjelenik az 5-ös és a 7-es szám, a stúdióval pedig a 6-os, így egy tökéletes, erős és lendületes névvel rendekezik a fodrászat. Ez pedig nem csak Kata sikereit garantálja, hanem a mellé érkező kollégát is támogatja majd.

Javasoltam, hogy a logóban szerepeljen nyomatékosan – valamilyen formában – a hetes és a kilences szám, így erősítve a stabilitást és a jó kilátásokat tartósan. Ilyenre sikeredett:

Szerepel benne a vágyott 7-es és 9-es szám!

Legvégső soron pedig a január 13-i, kora reggeli Újhold előtti napon tértisztítást végeztem, így minden tökéletes egésszé állt össze az induláshoz! Tértisztításhoz a jól megszokott eszközöket használtam: kristályok, mécsesek, só, füstölő, inga. Lengyelpálcákkal bemértem a vízereket, de ezek nem zavarják majd a hatékony munkavégzést.

Hab a tortán, hogy boltot csak Újhold napján vagy Növőhold idején nyitunk, így a választás január 16-ra esett.

Hajrá Kata! Hajrá Hajvarázslat! Időpont egyeztetés Katánál: +36 244 2004

Amennyiben szeretnél a te vállalkozásodhoz egy hasoló elemzést, keress bátran, Szatmári Nóra: +36 70 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .