Egyéb kategória, Tudástár

Tértisztítás Pesterzsébeten

Közvetlenül az Újholdat megelőző órákat választottam egy tértisztítás időpontjaként (2020.08.19). Ezt a feladatot egyébként is csak Fogyóhold időszakában szoktam vállalni, tapasztalataim szerint jóval hatásosabb, eredményesebb és tartósabb, mint Növőhold idején. A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Só, mécses, füstölő kombó

Ennek a pesterzsébeti lakásnak a tértisztításához ezen eszközöket használtam: kristályok, füstölők, só, mécsesek, iránytű, inga és ingatábla.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Egyéb eszközök:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .