Egyéb kategória

Tértisztítás egy csinos lakásban, Dunakeszin

Közvetlenül az Újholdat megelőző órákat választottam egy tértisztítás időpontjaként (2020.05.22). Ezt a feladatot egyébként is csak Fogyóhold időszakában szoktam vállalni, tapasztalataim szerint jóval hatásosabb, eredményesebb és tartósabb, mint Növőhold idején. A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

Előkészületek Dunakeszin

Energetikai tértisztítás

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Só, mécses, füstölő kombó

Egy dunakeszi lakás tértisztításának folyamatában ezen eszközöket használtam: kristályok, füstölők, só, mécsesek, iránytű, inga és ingatábla.

Így zajlott:

  • Megismerkedtem a lakással, minden szobát, egyéb hlyiséget körbejártam.
  • Helyet kerestem a kristályaimnak (általában központi területen, elhelyezem mindet, s ők máris dolgozni kezdenek). Az amerikai konyhás nappali remek térnek bizonyult ehhez.
  • Javaslatokat tettem a lakásin belüli szobák esetében, pl. színek, formák, tárgyak létére, áthelyezésére, módosítására. Kevés iránymutatásra volt szükség, mert mindent egybevetve nagyon “egyben” volt az ingatlan és a berendezése.
  • Saját ingatáblám használatával további kérdésekre kerestem választ (nem publikus, ez már a ház lakójának intim szférája)
  • Elkészítettük a só-mécses-füstölő kombinációjú tálkákat, amikből  minden szobába, mellékhelyiségekbe és a közös terekbe is jutott.
  • Körbefüstöltem a lakást.
  • Javasoltam sámán dobos zene alkalmazását, – tapasztalataim szerint ezt egyáltalán nem viselik jól a negatív entitások.
  • A bentlakó legalább néhány órára hagyja el az lakást, hogy a folyamatok békében lezajlódhassanak.
  • Javasoltam külső Bagua tükör alkalmazását a bejárati ajtó felett, ugyanis az ajtó épp szemben van a lépcsőházzal, ez pedig energiaáramlás szempontjából nem örömteli. A tükörrel a negatív energiák elterelhetők.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Egyéb eszközök:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .