Egyéb kategória

Tértisztítás egy debreceni családi házban

A spirituális tértisztítás nagyszerű eszköz annak érdekében, hogy feljavítsuk a holografikus rezonanciát egy háromdimenziós térben.

Energetikai tértisztítás

Minden energia. Ha pedig minden energia, akkor minden egységként tekintendő. Ebből a szempontból nézve egy lakás semmiképpen sem egy élettelen tárgyraktár, hanem gyűjtőhelye a különböző frekvenciájú energiáknak. Egyes energiák alacsonyabb frekvenciával bírnak és materiális energiává manifesztálódnak, más energiák viszont láthatóak, pontosan azért, mivel magasabb frekvenciával rendelkeznek. Így erősen hatnak ránk, amit gyakran egyértelműen érzünk is, legalábbis észrevesszük magunkon a hatásukat.

Egy debreceni ház tértisztításának folyamatában ezen eszközöket használtam: kristályok, füstölők, só, mécsesek, lengyelpálcák, iránytű, inga és ingatábla.

Így zajlott:

  • Megismerkedtem a házzal, kerttel, minden szobát, szintet körbejártam.
  • Helyet kerestem a kristályaimnak (általában központi területen, elhelyezem mindet, s ők máris dolgozni kezdenek)
  • A lengyelpálcákkal felmértem az ágyak alatti, körülötti vízerek helyét és irányait, egy esetben javaslatot tettem az ágy áthelyezésére (kb. 50 cm-rel arrébb toltuk. Szerencsés helyzet, hogy volt erre mód.) Érdekesség: az, aki abban az ágyban alszik, érzékelte, hogy egy adott ponton vannak gondjai a szervezetében, volt is emiatt orvosnál. Az ágy áthelyezésével könnyítünk a problémán (akár meg is szűnhet a kellemetlen jelenség, nem betegség!)
  • Javaslatokat tettem az épületen belüli szobák esetében, pl. színek, formák, tárgyak létére, áthelyezésére, módosítására.
  • Saját ingatáblám használatával további kérdésekre kerestem választ (nem publikus, ez már a ház lakóinak intim szférája)
  • Elkészítettük a só-mécses-füstölő kombinációjú tálkákat. melyekből minden szobába és a közös terekbe is jutott.
  • Körbefüstöltem a házat.
  • Javasoltam sámán dobos zene alkalmazását, – tapasztalataim szerint ezt egyáltalán nem viselik jól a negatív entitások.
  • A bentlakók 24 óráig nem térnek haza, hogy a folyamatok békében lezajlódhassanak.

Tértisztítás nálad is? Keress meg időpont egyeztetési célból: +36703116125

Néhány kép a helyszínről:

Ingatábla: rendelhető a www.reggeli.hu webáruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .