Egyéb kategória, Tudástár

A tértisztítás eszközei

Ahhoz, hogy akár szakember segítségével, akár “házilag” bonyolítsunk le egy tértisztítást, szükségesek bizonyos eszközök. Egy részük otthon is kéznél van, más részük beszerezhető vagy a tértisztítást végző szakember viszi magával.

Gyertya, mécses

A gyertya a tűz elem fontos jelképe. Szerepet játszik a varázslatokon, és egyéb szertartásokon. Lehet különböző pecséteket nyomni rájuk, vagy olajokkal meghinteni az adott varázslatnak megfelelően. Ha valaki varázslásra szánja el magát egyáltalán nem mindegy, milyen varázslásnál, milyen színű gyertyát alkalmaz, hisz más-más a színek jelentése, és mindegyik más jellegű varázslatot segít elő.
Kizárólag nem díszített, nem illatosított és mindenféle giccstől mentes gyertyát és/vagy mécsest alkalmazzunk.

Füstölő

A füstölők az egész világon a vallásos és mágikus szertartások szerves részét képezték és képezik a mai napig. A régiek hittek abban, hogy bizonyos illatok vonzzák a jó, illetve taszítják a rossz szellemeket. Füstölőt nem csak azért égettek, hogy az Istennek szentelt helyet megtisztítsák, hanem azért is, hogy az égõ áldozatok átható szagát elnyomják.

Ősi hiedelem az is, hogy a füstölő felemelkedő füstje felviszi a könyörgést az égbe, az istenekhez. Ugyanez a hiedelem kapcsolódik az amerikai indián törzsek között ismert békepipa szertartáshoz. Az indián békepipa szertartás füstölő-égető rituálénak számít, mivel a dohányba gyakran kevertek különféle növényeket. Ezenkívül a füstölő segít megteremteni az elmélyült meditációhoz vagy az ájtatos imához leginkább megfelelő légkört.

A tértisztítás ősi módszerei közé tartozik a alkalmazása, mely magába szívja a negatív energiákat. Tapasztalataim szerint a leghatásosabb a boltban kapható, olcsó nátrium-klorid 🙂

Hangtál

Sok ezer évvel ezelőtt létezett a hangtál, a Védák is említették. Alkalmazzák meditációhoz, a tudat megfelelően laza, ugyanakkor éles állapotába hozásához, ami az elmélyülés alapvető feltétele, hisz sokszor zavaros tudatállapotban, zaklatott lélekkel nem lehet eredményes egy meditáció

A hangtál kapcsolódik ahhoz a tibeti hiedelemhez, miszerint a teremtéskor minden – így a kozmosz, az emberek és az istenek is – hangból alakultak ki.

Lengyel pálcák

Véleményem és tapasztalataim szerint ez az a pálcafajta, melynek hiteles és valóban hasznos alkalmazását (talán) a legkönnyebb elsajátítani, emellett nagyságrendekkel gyorsabban juthatunk általa pontos eredményhez, mint bármely más pálca vagy inga alkalmazásával. Gyakorlatilag majdnem minden radiesztéziai mérés elvégezhető általa. Inga helyett is használhatjuk. Két különálló pálcára van szükség.

Inga (ingatábla)


Saját tervezésű ingatáblám mindig nálam van, hozzá ásványingát használok. Tértisztítás esetén akkor alkalmazom, ha valami “furcsát” érzek, nincs válasz egy kérdésre, vagy akár az ingatlan tulajdonosának merül fel olyan kérdése, amire választ vár és külső forrásból kérem az iránymutatást. Vízér beméréshez is kiváló, illetve egy személy aktuális fizikai állapotának felmérésére is, stb. Az ingatábla beszerezhető webáruházamban: www.reggeli.hu

Gyógynövények, virágok

Az adott lakás, adott problémájához illeszkedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .